Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Chudáci , kteří prchají před válkou ? Jestli je tam valná většina bojeschopných mladíků , tak je to přemisťování armády .

0 0
možnosti
MS

tak jeden z tech chudaku byl soucasti migracni vlny zacatkem rijna, kde vstoupil do Schengenu pres Recko na syrsky pas a v patek se odpalil v Parizi, cili byl jeden z tech teroristu. To jen tak na uvod. Jinak co se tyce migracni krize obecne, tak zde jde jednoznacne vyvodit nekolik jasnych faktu. Za prve,EU naprosto nezvlada tuto krizi a nevi si rady, Schengen nefunguje jak ma a azylova politika a bezpecnostni opatreni take jsou k placi. Situace samozrejme resit jde racionalnim a snad jedinym momentalne moznym zpusobem a to australskym modelem, kdy proste lide prchajici pred valkou budou docasne umisteni v uprchlickych taborech v Jordansku, Libanonu, Turecku atd, s tim, ze se tim padem jednoduse odboura prisun ekonomickych migrantu (coz dle Frontexu bylo vice nez 70% vsech bezencu), odboura se bezpecnostni riziko a pomoc dostanou opravdu potrebni. Samozrejme pak se ale musi vyresit situace v Syrii a zlikvidovat IS, coz samozrejme nebude otazka par tydnu nebo mesicu....

2 0
možnosti
MS

Za druhe: S rostoucim poctem migrantu, kteri se prevazne ilegalne hrnou za soc.vyhodama vyspelych zemi pres celou Evropu, se zvysuje kriminalita. Bohuzel predni media tyto veci cenzuruje a tak vse konci na regio urovni, ale napr na twitteru, kdyz si zadate v nemcine znasilneni, tak kazdy den, tam najdete aspon jeden pripad, ktery mel na svedomi bud soucasny migrant , ktery prosel azylovym rizenim, nebo v drivejsich vlnach, popripade v taborech atd. Sam to ostatne priznava starosta Berlina,Malmo atd. A neni to nic co by se nevedelo. V cislech sem to nasel pouze na Eurostatu, kde jsou nasilne trestne ciny a jejich pocty zaznamenavany, ale bohuzel sem nasel udaje jen od roku 2002 do roku 2012, ale je tam krasne videt, jak jde krivka nahoru ve statech , kde se za posledni roky dostalo nejvic migrantu z Afriky a Blizkeho vychodu. No a za treti: Meli bychom v soucasne chvili racionalne pristupovat s chladnou hlavou k tomuto problemu a ne pod navalem emoci.Nicemu to ostatne neprospeje. Hlavne at uz EU veme rozum do hrsti a zacne neco delat, protoze prozatim pusobi jako nemohouci starenka po lobotomii

2 0
možnosti
MR

M48i28l73a58n 10R80a35d72e89k

15. 11. 2015 1:12

jsou to ti utikajici chudaci co by meli jit bojovat, a ne Americane nebo Evropane. To oni si budou valet koule a zit z penez danovych poplatniku a jini pujdou za ne bojovat ne?

9 0
možnosti
Foto

K70a89r26e64l 52M94á98d78l29e

15. 11. 2015 0:23

Člověče, proč tam už nejste? Rozbombardovat konvoj v poušti je brnkačka jak pro Rusy, tak pro Amíky, ale bojovat o osvobození obsazených měst stylem dům po domu je práce pro takové statečné chlapíky, jako jste Vy.

4 0
možnosti
PC

Brnkačka by to byla....

Ale to by se muselo chtít.

Nedávno jsem shédl video, kde si to za bílého dne sviští kolona IS v těch svých vyzbrojených Toyotách pouštní dálnicí a kolonu uzavírá americký vrtulník. Zřejmě dozor, aby jim někdo neublížil.

Takže asi tak...

0 0
možnosti
KK

Ta mantra o chudácích utíkajících před válkou už je docela profláklá a trapná.

9 0
možnosti
LV

L67i58b80o46r 47V30a39n68ě85k

15. 11. 2015 0:46

Myslím, že podstatná část z nich chudáci jsou.

Ale rizika spojená s jejich nekontrolovaným pohybem u nás, v EU jsou příliš veliká.

Pomoci, ošetřit a vrátit do tábora blízko rodiště.

4 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1480x
Drzoun bez hranic, pisatel s perem i bez pera