Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J22a64r84a 25R39a65n97k

28. 10. 2016 20:33

Je to smutne.....cim starsi, tim pochopitelene horsi, to neni jako vino....a neodstoupi, jen budou pribyvat bonmoty:-/

0 1
možnosti

Ba co hůř, Zeman chrání ekonomické zájmy několika kamarádů. Nikoli naší ekonomiky.

2 1
možnosti
Foto

Zeman blogy určitě nečte, o Vaší existenci nemá ani potuchy. Zkuste adresovat přímo jeho kanceláři.

1 1
možnosti
MK

M94i92l37a83n 45K91e53s14l

28. 10. 2016 14:37

Zemanovi bude stačit,že s ním budou mít "dočinění" jen ty tři partaje,které příjdou s nim dnes oslavovat.Obávám se ,že ty ,co budou venku dnes,venku i zůstanou.Tyto tři partaje velmi pravděpodobně vyhrají parlamentní volby a potom zajistí i další zvolení Zemana.

0 0
možnosti
JR

J42a91n 25R73á72ž

28. 10. 2016 16:45

Zemanovo znovuzvolení žádná partaj zajistit nemůže. Ale postarají se o to všichni, kteří se jakkoliv zapojili do dnešní hysterie kolem dalajlámy, Hermana a p.Bradyho. Bohužel, umělci, akademické elity i lidé jako je Halík, Pithart, Kalousek, či Kocáb, dělají vše, aby byl znovu zvolen..... půjde -li do toho.

Copak nevnímají, že svými žvásty a výzvami dělají Zemanovi jen dobré PR?

P.S. Halík i Pithart pochopili, že proti Zemanovi šanci nemají, tak "zakvokali" pár nesmyslů a vzdali to. Horáčkovi dřív nebo později také dojde, že není tím pravým a najde si přijatelnou výmluvu, jak to vzdát..

Všichni kdo Zemana "nemusíme" čekáme na to, kdy se objeví, někdo, kdo může být důstojným soupeřem Zemana, ale jakýkoliv kandidát vzešlý z líhně pražských elitářů je předmětem odsouzený k neúspěchu. Viz v poslední volbě Schwarzenberg, který donutil k volbám jít a volit proti němu i velké Zemanovy odpůrce, kteří by Z. jinak nikdy nevolili.

1 1
možnosti
PP

Vy máte štěstí, že se zrovna k netu posadila celá smečka zdejších ubožáků a pustila se do vás. Já mám zase smůlu, že jsem diletant a svůj první článek po třech letech jsem omylem umístil na nečtený hydepark, škoda že se k němu ty nuly nedostanou http://blog.idnes.cz/hyde-park.aspx

1 0
možnosti
Foto

Bylo lze očekávat, že se Zemanem bude legrace, proto byl zvolen. Ale že to díky pražské kavárně bude taková švanda, tak v to jsem vůbec nedoufal.

0 3
možnosti
Foto

Vy všichni a ta vaše pražská kavárna. Kdo to vlastně je? Zkrátka a dobře oponenti Miloše Zemana, ať už jsou kýmkoli a odkudkoli, ať se znají či neznají. Termín rozšířen panem Ovčáčkem na všechny "nepřátele národa" - studenty, umělce, profesory, vědce, obyčejné občany ... Jedni odsuzovali Židy, jedni buržoazii, nyní máme kavárníky ...

5 1
možnosti
SB

...jak jistě tušíte, nemám Vás rád...

-------------------

To si tedy hodně fandíte, když se domníváte, že tohle pan prezident tuší.

Já sice také nemám rád řadu politiků, avšak nenapsal bych jim nic podobného, protože by to předpokládalo, že si myslím, že o mně něco vědí. Nemám rád Schwarzenberga, ale ten to nemůže tušit, protože jsem pro něj zcela neznámou osobou. A když neví nic o mé existenci, tak tuplem nemůže vědět nic o mé nelásce k němu.

8 2
možnosti
Foto

Už jenom záhadou zůstává, co má co vnučka společného s historickým hodnocením aktivit pana Peroutky. Když napíši o Žižkovi, že to byl pouhý lapka. Tak to abych se bál, že na mě vyskočí jeho přavnuk? A nebo také celý Žižkov.

5 2
možnosti
AP

A65l54e68s 74P36a31v11e80l

28. 10. 2016 20:04

to zni hezky, ale pokud nekdo napise, ze Vas deda byl fasista, tak tim ostouzi celou rodinu a budete se take branit, o to vic pokud byl Vas det tak trochu predvalecna celebrita.

1 0
možnosti
Foto

omlouvat se za chyby a omyly se u nás jaksi nenosí...8-o

je to vážně ostuda

a nejen toto

0 1
možnosti
FS

Autore,kdo to je, ta většina politiků?

3 1
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1480x
Drzoun bez hranic, pisatel s perem i bez pera