Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Skoro to na tom videu vypadalo, že mají chuť pracovat. Ty velké kladiva a ta snaha! Škoda jen ,že se nerealizují raději v kamenolomech místo muzeí. Je jasné, že je to stádo barbarský sadistů s touhou mít vlastní barbarsko-sadistický stát.  To ,ře mu říkají islámský, napovídá samo o sobě, kde to má kořeny. Ne , že ne! Snaží se zalíbit svému nejvyššímu- od mohameda až po allaha.

2 0
možnosti
Foto

Musíte chápat rozdíl mezi fotkou či filmem či TV. Tyto přinášejí jen odraz toho, co Alláh ve své moudrosti stvořil. Kdežto jakákoliv kresba jest rouháním, neboť člověk nesmí vytvořit to, co je dovoleno jen Alláhovi. Neb to, co je na kresbě, nikdy přesně živé bytosti, stvořené Alláhem, neodpovídá. Copak Alláh stvořil takového pajduláka, kterého představují ty sochy? Nebo copak Mohamed vypadal tak, jak ho namalovali v tom časopise? S takovým frňákem?

Proto pravý muslim může kreslit jen arabesky. Ten kdo namaluje člověka, jest odpadlík od víry. A basta. ;-D

2 0
možnosti
AP

A90l74e12s 38P12a90v22e68l

27. 2. 2015 13:25

film a foto je stejne fiktivni zobrazeni reality jako obraz, jen si vsimnete jak vypadaji fota teen modelek na FB, v realu byste je casto nepoznal. To same filmar Vas muze natocit jako zovialniho chlapka, nebo jako lidskou zrudu:) Nemluvim o vas :). Zalezi jak spravne zabery posklada a co natoci... hodne dela barva a kompozice.. je to stejne jak s obrazem..

0 0
možnosti
TP

T62o33m59á66š 21P75í31c76l

26. 2. 2015 17:35

No vida, to me ani nenapadlo :-)

0 0
možnosti
JO

Že by se sluníčkáři opět (jako vždycky) mýlili a za agresivitu mnohých lidí vyznávajících Islám nemohla jen chudoba, jak se často snaží prezentovat? Hlavní podřezávač byl identifikovánn jako vzdělaný vysokoškolák. Hlavním problémem násilností mohamedánů asi tedy nebude chudoba, ale kupodivu samotný zpolitizovaný, agresivní Islám.

11 1
možnosti

Nojo, chcete je pochopit. 

Základní chyba. 

Potřebujeme postavit vysokou zeď, přes kterou nebude smět nikdo přelézt a musíme zabránit některým našim spoluobčanům, aby se zase pokoušeli někoho zachraňovat.

7 0
možnosti
KM

K74a35r19e48l 97M76a75s90e53k

26. 2. 2015 17:19

Dnešní islám samozřejmě nezakazuje zobrazování živých bytostí. V islámských zemích vycházejí noviny a časopisy s fotografiemi živých bytostí, promítají se tam filmy, mají tam televizi, v Saudské Arábii mají na bankovkách obraz krále a v Íránu Chomejniho... 

Rv

1 0
možnosti
EM

Nezakazuje? A co tohle:

"Sněhová nadílka v Saúdské Arábii postavila tamní obyvatele před teologický problém. Duchovní zakázal v zemi stavět sněhuláky. Sochy ze sněhu podle něj odporují islámskému učení, které hlásá, že se nesmí zpodobňovat Bůh, lidé ani zvířata."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/snehulaci-kazi-islam-v-saudske-arabii-proti-nim-vyhlasili-fatvu-pwg-/zahranicni.aspx?c=A150112_185626_zahranicni_fer";

9 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1480x
Drzoun bez hranic, pisatel s perem i bez pera