Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Vystoupení paní Dusilové zapadlo do celkové tendence toho, jak se chová pražská kavárna: Plané žvanění, krasořečnění odtržené od reality.

Jenže na Evropu se řítí průšvih non plus ultra. A jestliže ještě vůbec existuje možnost, jak mu předejít, tak rozhodně ne v těchto prázdných řečičkách pražské kavárny.

16 15
možnosti
KLS

Kde je ta kavárna? Na které adrese sídlí?

10 3
možnosti
Foto

Umělec či člověk ? A paní Dusilová patří do které kategorie ?

2 1
možnosti
PK

P76a29v28e53l 87K77u34l11a

12. 4. 2016 6:08

Karma, jinak Zahradil je opravdu ten správný kritik - bojovník proti Bruselu placený penězi z Bruselu :-\:-)

12 2
možnosti
SB

Kulo, do toho Bruselu ho poslali hlasy lidí, kteří mají vůči Bruselu své výhrady, ale platí daně úplně stejně, jako je platíš Ty.

Ty platíš daně a do Bruselu svým hlasem posíláš toho, kdo tam tvým hlasem bude mluvit i za tebe.

Jíní lidé však platí daně úplně stejně jako ty a mají právo, aby i za ně někdo mluvil. Aby tam říkal jejich názory.

Při tvé nepříliš vysoké chápavosti je to možná na tebe až moc a je to za hranicemi tvého chápání, ale Zahradil není pracovník Bruselu, nýbrž reprezentant těch, co vůči Bruselu mají hodně kritický vztah. On má přímo povinnost hovořit za ty, kteří jej tam vyslali a kteří mu přímo k tomuhle dali mandát.

Stejně jako poslanec nebo senátor Parlamentu České republiky zvolený někde na Moravě nebo v Slezsku není placený Prahou, nýbrž z daní těch, kteří jej zvolili. Svou činnost vykonává v Praze, ale měl by ji vykonávat v souladu s vůlí svých moravských voličů, nikoli v souladu s vůlí Prahy.

Politici, které do Bruselu poslali lidé tvých názorů už udělali v Evropě škody dost. Přivedli naši civilizaci na pokraj naprostého zhroucení. Budeš si muset zvyknout, že stále více lidí to bude vidět a stále více lidí se od pražské kavárny bude odvracet.

Zahradil není placen penězi Bruselu. Zahradil je placen z daní lidí, kteří jej do toho Bruselu poslali. Stejně jako z tvých daní jsou placeni ti politikové, které jsi do toho Bruselu poslal svým voličským hlasem ty.

6 4
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1480x
Drzoun bez hranic, pisatel s perem i bez pera